Apartmaji Bohinj

Apartmaji Na vasi – Savica

Apartmaji Na vasi se nahajajo v majhni vasi Savica v Bohinju, v prečudovitem okolju hribov, gozdov in v bližini reke Save. Vas je odlično izhodišče za pohodništvo, kolesarjenje in za sprehode ob reki in bližnji okolici. Šumenje reke in svež vetrič z gora, ujet v krošnje dreves, sta dobrodošla spremljevalca prelepi naravi, bližina reke pa ne pusti nikogar ravnodušnega, še posebej ne ribičev.

V naši apartmajski hiši vam nudimo štiri sodobno opremljene apartmaje različnih velikosti (za 2 do 7 oseb). Vsi apartmaji so lepo in dobro opremljeni ter pripravljeni za vaše brezskrbne počitnice. Možen je tudi najem cele hiše.

Ob hiši je manjši vrt s trampolinom in gugalnico, ter leseno mizo s klopmi.


Apartmaji Stara Fužina

Obe hiši se nahajata v starem delu tipične alpske vasice Stara Fužina. Vas se nahaja v središču Bohinja, v Triglavskem narodnem parku, le 10-15 min hoje do Bohinjskega jezera, ob vznožju gora in s čudovitim razgledom na najvišjo slovensko goro Triglav.

Vas je idealno izhodišče za številne lepe izlete v gore, sprehode po bližnjih hribih in dolinah ter pohode okoli jezera. Do korit reke Mostnice je le 5 min hoje.

Stara Fužina je druga največja vas v Bohinju, tu imamo 3 restavracije, bar, 2 trgovini z živili, muzej, info točko, info točko Triglavskega narodnega parka in še več.